Je innerlijke natuur ontdekken

Een traject voor iedereen die gezond leven wil
Dit programma wordt aangeboden door Living your Nature, opgericht samen met mijn leraar Wim Jan Bouman. Gedurende vier dagen nemen we je mee om stil te staan bij je eigen staat van zijn. Jouw energetische staat van zijn is van waaruit je jouw leven vormgeeft, dus als je je leven wilt veranderen, als je je anders wilt voelen, zul je jouw energie moeten veranderen.

Onze maatschappij leert ons niet over dit concept. Daarom werken we aan je bewustwording en ontwikkeling hierin zodat je kan gaan terugkeren naar je innerlijke natuur.

We nemen je mee in een duizenden jaren oude visie over het creëren van je eigen leven. Een visie die in vele spiritualiteiten terug te vinden is.

Bereid je voor op vier intensieve en inspirerende dagen waar je de keuze krijgt om oude structuren te doorbreken en los te laten. Om meer en meer het leven vanuit je hoofd los te laten en naar de wijsheid en kracht in je buik geleid te worden. Zodoende ervaar je ook meer je verbinding met jezelf en alles om je heen. Het geeft rust en vertrouwen en een natuurlijke basis in jezelf.

Je gaat in deze vier dagen een begin, een weg, ervaringen en technieken aangereikt krijgen om zelf mee bezig te gaan. Wat deze dagen je op gaan leveren hangt grotendeels van jezelf af. Je inzet en commitment hierin bepalen jouw resultaat. Deze dagen zijn zo opgezet dat je dit mee kunt nemen voor de rest van je leven.
Wil jij?

Leren hoe je je hoofd tot rust kan brengen?

Signalen herkennen van stress en voorkomen dat het je onderuit haalt?

Meer rust ervaren door de dag heen?

Grenzen leren stellen?

Inzicht krijgen in je eigen overtuigingen, structuren en gedachtenpatronen?

Jouw innerlijke kracht hervinden en versterken?

Meditatie leren om elke dag vanuit de juiste energie te starten?

Leren vanuit oude waardevolle tradities?


  • Vier groepsbijeenkomsten van een dag
  • Tussentijds coachgesprek (indien behoefte, zit niet bij het traject in)
  • Individuele opdrachten voor op het werk en thuis'Je innerlijke natuur ontdekken' is een stevig en inspirerend programma wat aanzet tot weer in rust bij jezelf thuis komen! Het traject bestaat uit groepsbijeenkomsten met opdrachten voor thuis en op het werk.

In het traject met een duur van vier bijeenkomsten, in een tijdsbestek van vier tot acht weken, doorloopt de deelnemer een traject dat uit verschillende soorten activiteiten en sessies is opgebouwd.

Stevig en inspirerend

Het programma - de opbouw

Het programma kent geen modulaire opbouw die voor elke groep hetzelfde is. Doordat de begeleiders zichzelf constant afstemmen op wat nodig is voor de deelnemers ontvouwt het programma zich gaandeweg. Deze manier van ontwikkelen vraagt overgave en soms wat lef van de deelnemers. Wel hebben de begeleiders een aantal vaste onderdelen die terugkomen bij elke groep waarbij de dag dat het zich aandient per groep verschilt. Vaste onderdelen zijn:
De begeleiders
Wim Jan Bouman
Emiel Nijenhuis


  • Theorie en praktijk
  • Ochtendmeditatie, meditatie waarmee je elke dag afgestemd kunt beginnen
  • Ademhalingsoefeningen
  • (geleide) meditaties
  • Etc. etc.
De investering
€ 1400,- per deelnemer ex. btw en arrangement
Groep 4
Dag 1 – wo. 15 mei, 10.00 - 16.00 uur
Dag 2 – do. 30 mei, 10.00 - 16.00 uur
Dag 3 – wo. 12 juni, 10.00 - 16.00 uur
Dag 4 – wo. 26 juni, 10.00 - 16.00 uur

Data en tijden

Locatie, Oostraven - Epe

Voor organisaties is het ook mogelijk om een eigen groep te starten. Om potentiële deelnemers kennis te laten maken met de inhoud bieden wij een vrijblijvende 'Proeverij - Je innerlijke natuur ontdekken' aan. Een inspirerende workshop van een uur waarbij deelnemers informatie krijgen over het programma, er ruimte is om vragen te stellen en er gekeken wordt of het programma aansluit bij de behoefte.

In-company / Proeverij

Living your Nature moedigt mensen aan om terug te keren naar wie ze van nature zijn om vervolgens vanuit deze staat van kracht en verbinding, deze uniekheid, hun leven vorm te gaan geven. Dit in het belang van jezelf en tegelijkertijd ten gunste van de wereld.

We dagen mensen uit om vanuit hun natuurlijke zijn te gaan leven, dit verder te ontwikkelen en te laten floreren tot een bloeiend geheel.

Living your Nature is opgericht door ir. Wim-Jan Bouman en Emiel Nijenhuis.
Meer weten over ons?

Voor wie zijn we er?

Voor iedereen die bereid is naar zichzelf te kijken, te reflecteren, te veranderen.
Of je nu het gevoel hebt dat je vastzit in je leven en weer in beweging wil komen, of er is juist teveel beweging, chaos en je zoekt balans en stabiliteit. Maar ook als je je persoonlijk of professioneel verder wil ontwikkelen. Wij begeleiden je naar je kern en je verbinding, dit is het uitgangspunt van zowel je ontwikkeling als je leven.

Living your Nature werkt met traditionele filosofieën, traditionele werkvormen en “werktuigen” die je mogelijkheden bieden om jezelf te ontwikkelen vanuit je eigenheid, je kern, essentie zodat je een leven gaat creëren dat een expressie is van wie je werkelijk bent en wil zijn, je potentie. Dit vraagt training, commitment en goede begeleiding.

Living your Nature maakt deze levenskennis toegankelijk, ervaarbaar en toepasbaar. Hierbij ga je je bewuster worden want alleen dan kan er werkelijk verandering optreden.

Werkvormen

Wat we bieden
We bieden een ondersteunende omgeving waar je welkom bent met alles wat je bij je draagt en de ontwikkeling en het groei proces kan aangaan om meer en meer tot jezelf te komen en te worden wie je in natuurlijke essentie bent.

De trainers en coaches die met ons samenwerken verstaan het ambacht van leren, ontwikkelen en zijn. Zij leven dit met hart en ziel. Ze zijn je begeleider, helper en spiegel, ze bieden je ervaringen en praktisch, dagelijks toepasbaar “gereedschap“ dat je verder brengt.

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!
Aanmelden intakegesprek
Vul het formulier hieronder in om je aan te melden voor een vrijblijvend intakegesprek.