Living your Nature Levenstraject

Een bezield leven leven

Velen van ons zoeken naar 'iets anders' in hun leven. We zoeken naar meer verbinding, meer houvast, kracht of rust, naar inspiratie, of dat ongrijpbare, diepere gevoel dat het anders moet. Sommigen voelen zich verdoofd, zitten vast, of streven naar een meer spiritueel georiënteerd leven.

Door de ontwikkeling van onze maatschappij zijn we steeds verder afgedwaald van onze natuurlijke staat van zijn, en daarmee ook van de verbinding met de Aarde, de wereld, het leven. Deze afscheiding wordt zelfs ondersteund en als normaal beschouwd in onze maatschappij. Het leidt ertoe dat we afhankelijk worden, leven volgens onnatuurlijke regels en verstrikt raken in het web van het leven.

We hebben zelf geen/weinig vat meer op onze gezondheid en geven dit uit handen. In essentie blijven we, vaak onbewust, zoeken naar onze diepe verbinding met onze natuurlijke staat. We leren dat veel dingen ons overkomen, dat we er geen invloed op hebben, geen andere keuzes kunnen maken, of dat het gewoon zo is.

Als we ons realiseren dat alles energie is en uit energie voortkomt, zullen we zien dat we wel degelijk invloed hebben. Door samen te werken met de energieën in en om ons heen, en met de krachten die er zijn, kunnen we bewust een bezield leven gaan leiden.

In dit levenstraject zal geput worden uit oeroude filosofieën en teachings, zowel sjamanistisch als oosters. Je zult gaan leren wat het betekent dat alles energie is, hoe vanuit energie naar je leven te kijken, naar gebeurtenissen en de wereld. Bewust te worden van jou energie en hier op een goede manier zorg voor te dragen.

Het zal gaan maken dat je sterker in je energie komt te zitten, beter bij jezelf kunt blijven en vanuit een diepere kern in je kunt gaan leven. Je zult beter met emoties en stress om kunnen gaan en leren hoe de energie die hierin besloten ligt op een ondersteunende manier te gebruiken. Daarnaast zal het je vitaliteit bevorderen en ga je leren hoe je (beter) voor je gezondheid kunt zorgen.


"Breng de magie terug in je leven"

Waar we o.a. mee aan de slag gaan:

De natuurlijke lessen van het leven.

Bewust worden van en zorg dragen voor je energie.

Geleide meditaties.

Lichaamsoefeningen.

Hoe op een goede manier je dag te beginnen.

De Kracht van voeding.

Je ontdekt wie je van nature bent.

Verbinding met de krachten om je heen.


  • 12 groepsbijeenkomsten van een dag.
  • Prachtige locatie in de natuur.
  • Tussentijdse persoonlijke begeleiding is mogelijk, zit niet bij het programma in.
  • Individuele opdrachten voor op het werk en thuis.
  • Dit is het basisprogramma, hierna is nog een vervolg mogelijk.
'Een bezield leven leven' is een stevig en inspirerend levenstraject wat aanzet tot meer bezieling en het gaan leven van een leven wat in essentie de bedoeling is voor je! En in dit alles zul je je persoonlijke connectie met Spirit en de krachten om je heen gaan versterken en leren hoe hiermee samen te werken. Want het gaat erom om vanuit deze connectie te gaan leven, een connectie die we op diep niveau in onszelf hebben. Hierdoor breng je magie terug in je leven en kan het zich meer en meer voor je ontvouwen.
Stevig, bezield, inspirerend

"We hebben alles in huis, maar
het is uit zicht verdwenen"
Start februari 2025, om de 3 weken, data worden binnenkort bekend gemaakt.


Data en tijden

Locatie


Wordt binnenkort bekend gemaakt.


Investering


De prijs van dit levenstraject bedraagt € 3147,- ex. btw en arrangement.


Aanmelden intakegesprek
Vul het formulier hieronder in om je aan te melden voor een vrijblijvend intakegesprek.